You are here: Home - Nieuws - Free printable kerst poster om het jaar mee af te sluiten

Blog

Free printable kerst poster om het jaar mee af te sluiten

Het is alweer de laatste maand van het jaar 2014. Het jaar dat voor mij wat moeilijk op gang kwam, maar dankzij heel veel lieve mensen om mij heen en wat doorzettingsvermogen het toch uiteindelijk gelukt is om vol voor het ondernemerschap te gaan en de diepe sprong te wagen. En wat heeft dit jaar mij veel

leuke opdrachten opgeleverd waar ik met trots op terug kan kijken.Heel veel mensen heb ik dit jaar naast trouwkaarten ook blij mogen maken met geboortekaarten,uitnodigingen en ik heb zelfs een klant uit Australië gehad waar ik een geboorteposter op maat voor mocht maken. Hoe gaaf is dat :).

Daarnaast is vorige maand de webshop www.letsrebel.nl online gegaan met kindershirts met mijn eigen ontwerpen erop gedrukt. En ik heb al heel wat kindjes op instagram voorbij zien komen in een shirtje van mij. Echt heel bijzonder.

Wat fijn dat mensen geloven in mijn product en mijn passie en inzet kunnen waarderen.  Daar word ik echt een blij mens van.

Om alvast in de kerststemming te komen en als bedankje voor alle bezoekers van mijn website. Heb ik een free printable gemaakt. Deze kerstposter kun je hier downloaden en uitprinten. Je kunt kiezen uit formaat A3 of A4. Print de kerst poster uit en hang deze op in je huis.

Heb je de poster gedownload? Ik zou het leuk vinden om te zien waar je de poster opgehangen hebt!
Deel je foto op Instagram met #studio82nl

Nadine

A4 formaat poster: studio82_a4poster_kerst2014

A3 formaat poster: studio82_a3poster_kerst2014

 

Leave a Reply

*

Leave a Reply

Back to top