You are here: Home - Werkwijze

Werkwijze

Het gezicht achter Studio 82 is Inge den Ouden, altijd op zoek naar een creatieve uitdaging. Mijn doel is om mensen een fijn gevoel te geven als ze mijn kaarten bestellen en versturen naar hun familie en vrienden.

Mijn motto is dan ook dat ik pas tevreden ben als jullie dat zijn. De opzet van Studio 82 is om een leuke collectie kaarten aan te bieden voor een all-in prijs, zodat je achteraf geen extra kosten hebt.

De prijzen voor de kaarten inclusief enveloppen, tekstwissel,  digitale en papieren proefdruk ( alleen bij digitaal drukwerk ) en BTW.
De enige kosten die apart gerekend worden zijn de verzendkosten met Post NL.

En mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn op de site dan kan je mij altijd bellen of mailen ( info@studio82.nl ) met je vraag.

Stap 1: Bekijk de collectie

Neem rustig de tijd om een keuze te maken uit de collectie kaarten of vraag een offerte aan als je een kaart op maat wilt laten maken.Wil je eerst weten hoe de kwaliteit van de kaart aanvoelt. Dan kan je een papieren proefdruk per post ontvangen.

Stap 2: Bestelformulier invullen

Kies je favoriete kaartje en vul het bestelformulier in. Wil je liever de kaart in een andere kleur of lettertype? Op het bestelformulier kun je bij opmerkingen aangeven als je de kaart in een andere kleur wilt.

Stap 3: Digitale proefdruk – gratis

Na ontvangst van je aanvraag ga ik aan de slag met het ontwerp. Je ontvangt binnen 2 werkdagen per mail een bevestiging en een digitale proefdruk ( pdf-bestand ). Heb je binnen 2 werkdagen geen mail ontvangen neem dan even telefonisch contact op. Bekijk het kaartje en controleer of alle gegevens kloppen. Indien je aanpassingen hebt geef dit dan per mail door. De digitale proefdruk is gratis ongeacht het aantal aanpassingen. In geval van een maatwerk kaart zijn er wel annuleringskosten aan verbonden ( zie annuleren bestelling )

Stap 4: Papieren proefdruk – gratis

Na akkoord van de digitale proefdruk per mail ontvang je van mij de papieren proefdruk per post. Het is alleen mogelijk om bij het afnemen van digitaal drukwerk een papieren proefdruk te ontvangen. Mocht je b.v. letterpress eerst willen voelen vraag dan een eerder gemaakt kaart aan om het resultaat te zien en voelen.

Stap 5: Akkoord en Betalen

Na goedkeuring van de papieren proefdruk ontvang je per mail de factuur voor de totale bestelling kaartjes. Na ontvangst van de betaling worden de kaartjes gedrukt en verstuurd.
De kaarten en enveloppen worden verstuurd met PostNL. zodra de kaarten zijn verstuurd mail ik nog even, zodat je weet dat ze onderweg zijn.

Extra informatie – Geboorte

Geboortekaartjes
De betaling is binnen en het kaartje ligt klaar om gedrukt te worden. Nu is het wachten op de kleine voor de kaarten gedrukt kunnen worden. Zodra jullie kindje is geboren mail of app je alle gegevens ( naam, geboortedatum, tijd, gewicht, lengte, jongen/meisje etc ) door naar info@studio82.nl . Ter bevestiging kun je altijd bellen een appje sturen naar 06-45364947.

Als alles is ontvangen krijgen jullie per mail nog een laatste digitale proefdruk. Controleer alle gegevens goed en na jullie akkoord worden de kaartjes gedrukt.

Levertijden Kaarten

Als je kindje is geboren wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten weten.

digitaal drukwerk : 1-2 werkdagen
letterpress drukwerk:  2-4 werkdagen
labels: 1-2 werkdagen ( dit in verband met het in elkaar zetten van de labels )

Studio 82 streeft erna om geboortekaarten die voor 11:00 zijn besteld bij de drukkerij ( alleen bij digitaal drukwerk ) dezelfde dag nog te versturen.Indien dit niet lukt en de gegevens zijn na 11:00 doorgegeven dan ontvangen jullie de geboortekaartjes binnen 2 werkdagen.

Annuleren Bestelling

Mocht je een bestelling willen annuleren dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Bij annulering van een maatwerkkaart brengen wij  minimaal € 35,00 euro in rekening.Als het productieproces reeds in gang gezet is, dan kan de bestelling helaas niet meer geannuleerd worden.

Leave a Reply

*

Back to top