You are here: Home - Klantreacties

Klantreacties

Ik hoor graag van je wat je van onze site en ontwerpen vindt.

91 Comments

 1. Nienke 17 december 2017 at 14:39 · Reply

  Wij zijn super blij met het geboortekaartje wat Nadine voor onze zoon Fedde heeft gemaakt. Naar aanleiding van onze ideeën wist Nadine een persoonlijk en stoer kaartje te realiseren wat perfect in balans is. We hebben veel leuke reacties gehad.

  Hartstikke bedankt!

 2. Arnd en Linda 22 juni 2017 at 11:14 · Reply

  Nadine heeft voor ons een trouwkaart ontworpen die volledig aansloot bij onze wensen en vooral bij de sfeer die we voor onze trouwdag al wilde overbrengen! Iedereen werd nieuwsgierig naar de dag zelf!
  We hebben er heel veel leuke reacties op gekregen! Bedankt!

 3. Bart & Marloes 30 mei 2017 at 12:14 · Reply

  Wat zijn we blij met het geboortekaartje dat Nadine heeft gemaakt voor onze zoon! Zelf hadden we een ontwerp in gedachten en Nadine kwam met goede ideeën om hier uiteindelijk een perfect kaartje van te maken. We krijgen heel veel enthousiaste reacties over het kaartje.
  Nadine, heel erg bedankt voor de samenwerking! Het resultaat is echt super en we zijn er heel blij mee!

 4. Hetty 28 mei 2017 at 21:05 · Reply

  Nadine heeft voor ons Geboortekaartjes voor onze zoon gemaakt. Wat een geweldige service, geweldig contact en een top resultaat!!
  Ik twijfelde heel erg wat ik wilde en heb meerdere proefdrukken gekregen. Hierdoor kon ik een juiste keuze maken.
  Een en al tevredenheid! Wil iedereen aanraden om hier kaartjes te bestellen.

 5. Lisette 24 mei 2017 at 12:18 · Reply

  Super service, prachtige kaart! !
  Helemaal naar onze wens. Studio 82 is echt een aanrader. Heel erg bedankt.

  Groetjes lisette

 6. Marcelle & Romain 22 mei 2017 at 13:23 · Reply

  We zijn super blij met onze unieke trouwkaart, speciaal ontworpen voor onze big day in Frankrijk!
  Van het begin tot het eind verliep al het contact super goed, we zijn heel blij met het eind resultaat. Enorm bedankt voor alles Nadine, je bent een topper!!

 7. Marloes 1 mei 2017 at 12:51 · Reply

  Wij waren erg enthousiast over de ontwerpen van studio 82. Uiteindelijk samen een prachtig geboortekaartje gemaakt. Super snelle reacties, top service en prachtig resultaat! Van alle familie en vrienden ook geweldige reacties gekregen op het kaartje. Echt een aanrader als je iets bijzonders wilt hebben.

 8. Sanne 11 april 2017 at 19:02 · Reply

  Super blij met de mooie geboortekaartjes voor onze zoon! Absolute aanrader

 9. Mirjam 22 februari 2017 at 00:57 · Reply

  Wij waren erg gecharmeerd van een reeds bestaand ontwerp van Nadine voor een trouwkaart. Deze heeft ze aangepast naar onze wensen. Ze reageerde snel op vragen en aanpassingen waren ook snel verwerkt. We zijn heel blij met onze trouwkaart, mooie kwaliteit en goede service van Nadine!

 10. Cheryl 30 december 2016 at 16:46 · Reply

  Nadine heeft het geboortekaartje van onze dochter ontworpen. We hadden zelf een aantal ideeën en samen met Nadine haar input zijn we tot een super origineel mooi kaartje gekomen wat helemaal bij ons past! Voordat we bij het definitieve ontwerp gekomen zijn hebben we steeds wat aanpassingen laten doen door Nadine en dit gebeurde altijd zeer snel en vakkundig. Al bij al dus een super goede service en een goede creatieve input van Nadine!
  Groetjes, Thomas en Cheryl

 11. Nina 11 november 2016 at 08:57 · Reply

  Hele fijne samenwerking gehad met Nadine. Ze ging erg professioneel te werk en dacht goed mee over alle mogelijkheden, kwam zelf ook met suggesties. We zijn erg blij met de super originele geboortekaartjes voor onze zoon Tony en kunnen niet wachten ze te gaan versturen!

 12. De Vriendelijke DJ 9 november 2016 at 22:37 · Reply

  Hadden op korte termijn een geboorte kaart nodig, was geen probleem! Binnen een dag lag er een ontwerp, waar we eigenlijk niets aan hoefde te veranderen. Top werk! En snelle reacties! Aanrader!

 13. iektje 8 november 2016 at 22:26 · Reply

  Wow – wat een top service – meedenken & alle aanpassingen zijn mogelijk en super snelle reactie keer op keer – TOP GEREGELD – nog 3 dagen tot ons “samen 100 jaar” feest – en zal vol hangen met “jouw” ballonnen – en ballon is ook entreebewijs :) – bedankt! En op naar volgende gelegenheid!
  Gerben- Jan l Iektje – Jelte Mulder

 14. Ruud en Meike 4 november 2016 at 16:21 · Reply

  We kunnen er kort over zijn; Super kaart en super service!

 15. Bart en Anne 31 oktober 2016 at 20:28 · Reply

  Hoi Nadine,

  Bedankt voor het ontwerpen van het geboorte kaartje van onze zoon Mees.
  We zijn er erg blij mee en krijgen alleen maar positieve reacties!

 16. Daphne & Gerben 30 september 2016 at 13:56 · Reply

  Nadine heeft voor ons een prachtig geboortekaartje ontworpen. Een kunstwerkje om altijd te koesteren! We hadden meteen vertrouwen in Nadine dat ze iets moois zou ontwerpen. Nadine bedankt voor je rust, professionaliteit en de snelle service! Daphne & Gerben

 17. Afra Botman 4 augustus 2016 at 11:57 · Reply

  Met Nadine goed contact gehad over het ontwerp van het geboortekaartje van dochter Rimke, een opvallend kaartje, reacties van de omgeving waren spetterend en een gaaf kaartje, contact was goed en bij veranderingen werd er goed gecommuniceerd.

 18. Pieter en Gerda 26 juli 2016 at 06:53 · Reply

  Nadine heeft het idee ticket geheel naar onze wens uit gevoerd. Het mooie van dit ticket is dat er een echt geperforeerd randje aan zit, zoals bij tickets waarbij men een randje afkan scheuren.
  De kleur de vorm en zelfs de enveloppe zijn helemaal te gek.
  Samenwerking was ook helemaal goed.
  duidelijk, concreet, snel, luistert goed naar de wensen van de ‘opdrachtgever’
  Een echte aanrader.
  groetjes Pieter en Gerda

 19. Ilse 7 juli 2016 at 20:28 · Reply

  Wij zijn heel blij met onze trouwkaart in label vorm!
  De communicatie verliep snel en soepel, en alle aanpassingen werden snel verwerkt.
  Ilse & Nick

 20. Rogier en Inez 4 juli 2016 at 15:32 · Reply

  Dank je wel Nadine! Voor het maken van onze super toffee trouwkaart. We waren op zoek naar een ‘bijzonder, aparte uitnodiging” en vonden op de site van Studio 82 veel leuke ideeen. Uiteindelijk gekozen voor het ticketmapje met losse tickets erin. Nadine heeft deze voor ons aangepast en veranderd naar onze wensen. Dit ging heel snel en op een prettige manier.
  Ze denkt ook echt me je mee.
  Ook toen bleek dat er bij de drukker iets verkeerd was gegaan……binnen een mum van tijd heeft ze geregeld dat de tickets opnieuw gedrukt werden en werden verstuurd. Chapeau!
  We hebben al een aantal heel leuke en positieve reacties gekregen van onze gasten…maar kijken vooral zelf heel erg uit naar onze dag.
  Bedankt Nadine!
  groetjes,
  Rogier en Inez

 21. lizet 1 juni 2016 at 15:33 · Reply

  Wij zijn SUPER blij met de trouwkaarten die Nadine voor ons maakte. De kaarten zijn gebaseerd op een voorbeeld van de site en volledig naar onze smaak aangepast. Iedere suggestie die we deden kon (snel!) worden verwerkt. De twee kaarten (letterpress op 600 grams papier) waren een waanzinnig mooie set. Niets dan enthousiaste reacties!
  Ook kon Nadine ons helpen bij het maken van bedankkaartjes en etiketten voor op olijfolieflesjes (onze huwelijks bedankjes). Helemaal in dezelfde ‘trouwhuisstijl’, top! Alles was binnen een mum van tijd in huis. Kortom; hier heb je een hele goede aan!!
  Grazie! Lizet & Matthijs

 22. Linda 23 mei 2016 at 17:41 · Reply

  Voor ons zoontje hebben we een geboortekaartje laten maken door S82. Een voorbeeld stond al op de site, maar uiteraard wilden we een aantal aanpassing.
  Met behulp van Nadine hebben we een prachtig kaartje gekregen.
  De service was top en de prijs/kwaliteit is top.
  Bedankt!!!

 23. Gemma 20 april 2016 at 10:11 · Reply

  Voor onze trouwkaart hebben wij studio 82 gevraagd om deze te laten ontwerpen. Het is een super originele kaart geworden gebaseerd op een theater/festivalticket en helemaal aangepast aan onze persoonlijke wensen! We hebben al enorm veel positieve reacties ontvangen op de kaart! Alles kon en mocht en Nadine bleef erg geduldig bij het maken van de kaart. Een absolute aanrader mocht je eens iets anders willen dan de standaard kaart :)

 24. Nathalie Nijtmans 11 april 2016 at 14:49 · Reply

  Super goede service en uitstekende kwaliteit!

  We zijn zeer tevreden over het resultaat van de geboortekaartjes voor ons zoontje, de reactie van de mensen is ook erg positief. Iedereen vindt het een originele kaart.

  Wij vonden het erg prettig dat de kaartjes voor een totaal prijs worden verkocht, inclusief het voortijdig verzenden van de enveloppen en het in elkaar zetten van de kaartjes, zodat je niet voor “verassingen” staat.

  Wij zullen in onze omgeving zeer zeker studio 82 aanraden!

 25. Jaimy & Marlon 16 maart 2016 at 22:28 · Reply

  Nadine heeft voor ons een geboortekaartje helemaal aangepast aan onze ideeën en wensen.
  Ze heeft ons super geadviseerd, met een gave, stoere en unieke kaart als resultaat.
  Ze reageerde telkens snel en is zeer betrokken geweest van begin tot eind.
  We hebben veel leuke reacties ontvangen op het kaartje.
  Wat ons betreft dus een echte aanrader!

 26. Nard & Moniek 17 februari 2016 at 15:58 · Reply

  Via een kraammarkt van Livive hebben we een stapel visitekaartjes verzameld waaronder die van Studio82. Op de kraammarkt had Nadine een leuk kaartje bij zich wat ons erg aansprak. Tegen de tijd dat we geboortekaartjes moesten bedenken hebben we het visitekaartje erbij gepakt en de site bekeken.
  We hebben gemaild met Nadine met een idee van de site en er onze eigen invulling aan gegeven. Na enkele mailtjes heen en weer werd het geboortekaartje steeds meer het kaartje wat wij wilden. Met uiteindelijk een opzet helemaal naar onze zin. Ook de daarop volgende proefdruk was top.
  De uiteindelijke stapel kaartjes kwam ze zelf brengen en waren precies zoals we het wilden!!!
  Heel leuk geboortekaartje geworden en een fijne en vlotte samenwerking met Nadine.
  Bedankt!

 27. Rik & Moniek 9 februari 2016 at 19:27 · Reply

  Nadine heeft onze fantastische trouwkaart ontworpen. De standaard trouwkaarten die je op internet vindt, waar alles behalve onze smaak. Via google vonden we een ontwerp waar we verder op konden bouwen en we zagen dat deze uitnodiging is gemaakt door Studio82. We belden gelijk op en kort daarna kwam Nadine naar ons om onze wensen te bespreken. Het resultaat: een fantastische uitnodiging, helemaal voor ons gemaakt en afgestemd op onze wensen. Nadine werkt snel en is erg servicegericht. Uiteindelijk nog wat meer dingetjes besteld bij haar voor onze grote dag en wederom erg snel en meedenkend! Nadine, dank je wel voor je prachtige ontwerpen, wij zijn super benieuwd naar de reacties van onze gasten! Groetjes!

 28. Sanne & Freek 6 februari 2016 at 13:05 · Reply

  Nadine heeft het prachtige (letterpress) geboortekaartje van onze zoon Julian ontworpen. We zijn super blij met het eindresultaat en krijgen erg veel complimenten over ons mooie en originele geboortekaartje!
  De samenwerking met Nadine verliep uitstekend. Ze is creatief, kwam met goede ideeën voor het ontwerp dat wij in gedachten hadden en paste meerdere keren zonder problemen het concept aan. Ook de communicatie verliep soepel; Nadine is goed bereikbaar en reageert snel.
  Nadine, nogmaals bedankt! Volgende keer komen we zeker terug!

 29. Jorieke 27 januari 2016 at 22:24 · Reply

  Het contact met Nadine was goed en snel. Ze denkt mee en we hadden een geweldige uitnodiging voor ons trouwen als resultaat. Gister gepost en de eerste enthousiaste reacties op de kaart zijn al binnen. Mochten we ooit weer een bepaald ontwerpvraagstuk hebben, weten we haar zeker weer te vinden!

 30. Vicky Verboven 26 januari 2016 at 23:19 · Reply

  Binnen enkele maanden geven wij voor onze dochter een mooi feest, want dan doet ze haar communie. Links en rechts waren we al op zoek gegaan naar een leuke uitnodiging, maar nergens vonden we iets naar onze zin, iets anders dan anders. Tot we via wat googelen bij Nadine terecht kwamen en daar het leuke idee pikten voor een save the date kaart. Na wat over en weer gemail met Nadine over vooral de kleur van de ballon en de opdruk, hebben we Nadine gevolgd in wat volgens haar de beste keuze leek. Ondertussen hebben we alles (heel snel trouwens) ontvangen en zijn we meer dan tevreden dat we hier voor gegaan zijn en haar advies gevolgd hebben.

  Top! Bij een volgende gelegenheid komen we zeker terug informeren.

  Bedankt Nadine voor de fijne samenwerking. Mvg, Vicky, Yves en Nore.

 31. Kees 4 januari 2016 at 16:12 · Reply

  Nadine heeft een schitterend geboortjekaartje voor onze Brimmie ontworpen en geleverd. Van begin tot eind is Nadine bijzonder betrokken geweest bij alle ideeen die wij hadden en heeft daar zelf ook schitterende toevoegingen aan gedaan. Aanrader om je kaartjes door Nadine te laten ontwerpen!!

 32. Eva 30 december 2015 at 16:24 · Reply

  Super blij met het geboorte label met foto voor onze zoon Thomas! We hebben heel wat heen en weer gemaild, niets was Nadine te veel of te gek en altijd een snelle reactie. Het eindresultaat mag er zijn! Heel erg bedankt Nadine!
  Groetjes Eva & Michiel

 33. Eline 9 november 2015 at 12:18 · Reply

  Wat een leuk en mooi geboortekaartje heeft Nadine voor onze dochter ontworpen. Een stoer label, precies wat we in gedachten hadden! De communicatie liep heel fijn en soepel, en de kaartjes waren snel in huis. Dankjewel! Groetjes, Eline, Pim en Fenna

 34. Arjan en Martine 3 november 2015 at 21:04 · Reply

  Nadine heeft voor ons een prachtige trouwkaart gemaakt!
  Na een paar emails had ze een concept voor ons klaar. Hier en daar moest nog wat gewijzigd worden, ook dit was geen probleem. Toen we aan de proefdruk toe waren heeft ze ons vier verschillende versies van de kaart gestuurd, waardoor we uiteindelijk een andere keus hebben gemaakt dan wat we in eerste instantie in ons hoofd hadden. Ook toen we even niet heel snel reageerden door drukte zat ze er boven op. Het contact is zowel via de mail als telefonisch zeer goed en prettig geweest. Als we weer een kaart nodig hebben hoeven we niet verder te zoeken… Een mail naar Nadine en alles komt goed.

 35. Marc van Haaren 24 oktober 2015 at 14:25 · Reply

  16 oktober is onze zoon Tim geboren. 3 maanden geleden via het Internet op Nadine der site gekomen. Er was al een ontwerp wat ons aansprak. Na 1 of 2 emailwisselingen heen en weer was het concept al klaar. Na de geboorte verliep alles zeer vlot wat ons weer de nodige rust gaf. Uitermate tevreden Hoe alles verlopen is. Met onze trouwerij voor volgend jaar gaan we zeker weer kijken of we Nadine kunnen gebruiken voor onze trouwkaarten!

  Groetjes

  Marc & Krista

 36. Jeffrey & Iris 14 oktober 2015 at 14:47 · Reply

  Nadine heeft passend bij de trouwkaart die ze heeft gemaakt ook ‘sweet’ stickers gemaakt voor onze trouwbedankjes. Ook hierbij heeft ze weer goed meegedacht met de mogelijkheden! Dank je wel Nadine.

 37. Mirjam 28 september 2015 at 13:50 · Reply

  Nadine heeft een bestaand geboortekaartje in een nieuw jasje gegoten voor ons! Precies zoals we aangaven dat we het wilden en het is prachtig geworden. Echt een aanrader. We hebben reacties gehad van familie en vrienden dat ze het het mooiste kaartje ooit vonden. Het kost wel wat maar het is het zeker waard. De communicatie is zeer plezierig verlopen. Mocht er ooit een 2e komen dan komen we hier zeker weer terug!

 38. Frank en Yvette 24 september 2015 at 11:39 · Reply

  Via internet kwam ik bij Nadine terecht. Wat ik zo super aan haar vind is dat ze supersnel reageert en dat het resultaat fantastisch is!

  Via mailwisseling hebben we een hele mooie trouwkaart en liturgie door haar laten ontwerpen. Ze is erg creatief en niets is haar te gek. Alles wat ik aandroeg, voerde ze perfect uit. We waren laat met het bedenken wat we met de liturgie wouden, dankzij haar is het helemaal goed gekomen.
  Toppie!

 39. Muriel Sterk 21 september 2015 at 10:40 · Reply

  Via via kwamen we bij Nadine (Studio 82) terecht. De frisse uitnodigingen op de website spraken ons gelijk aan. Na proefdrukken te hebben ontvangen, hebben we samen met Nadine een idee voor uitnodigingen voor onze bruiloft uitgewerkt. Via mail en telefonisch contact hebben we alles snel kunnen afstemmen. Ze dacht goed met ons mee, bijvoorbeeld over het gewicht / frankering en kleuren. Nadine heeft een aantal keer dingen voor ons aangepast in het ontwerp, waardoor het uiteindelijk echt ónze uitnodiging is geworden. Kwaliteit van de uitnodiging is ook erg goed. Als ik nog eens uitnodigingen wil laten maken, laat ik dit zeker bij Studio82 doen. Al met al zeker een aanrader dus! Niek & Muriël

 40. Jeffrey & Iris 9 augustus 2015 at 20:43 · Reply

  Nadine heeft onze trouwkaart ontworpen. De trouwkaart is een beetje een mix geworden van verschillende voorbeelden op de website. De kaart is super gaaf geworden en we hebben al veel leuke reacties gehad. Het was erg fijn om met Nadine samen te werken, ze is geduldig (we hadden best wel wat aanpassingen tussendoor) en denkt goed mee! En bovendien dat alles ook nog eens heel snel! Echt een aanrader! Bedankt voor alles! Hartelijke groet, Jeffrey & Iris

 41. Dennis & Chanda 3 juli 2015 at 18:06 · Reply

  Nadine heeft een prachtige trouwkaart gemaakt voor ons aankomende huwelijk! We hebben hierover alleen maar complimenten gekregen van onze gasten. Zelf was het heel fijn om plezierig om contact te onderhouden met Nadine. Alles verliep heel vlot en bij twijfel belde ze persoonlijk op om het af te stemmen. We zullen zeker nog eens terugkomen bij Nadine voor een nieuwe kaart. Het is echt een aanrader! Nogmaals ontzettend bedankt voor al je inspanningen! Vriendelijke groet, Dennis & Chanda

Leave a Reply

*

Back to top