You are here: Home - Nieuws - Samenwerking Studio VaVaVonne

Blog

Samenwerking Studio VaVaVonne

Iedere maand is er in het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg een gezellige kraammarkt georganiseerd door Livive voor zwangere vrouwen die graag informatie willen over allerlei zaken met betrekking tot de zwangerschap en/of hun kindje.

Op deze markt heb ik de spontane Yvonne van Studio VaVaVonne ontmoet en we hadden eigenlijk meteen een klik. Iedere maand is het weer gezellig om elkaar weer even te spreken over hoe het gaat met onze bedrijven.

Nu kwam Yvonne op het idee om samen te werken en elkaar een beetje te promoten. Zo kunnen klanten van mij een cadeaubon ontvangen t.w.v. 25 euro die ze kunnen gebruiken voor een shoot bij VaVaVonne.En zijn er klanten die via haar komen dan krijgen ze gratis sluitstickers bij hun bestelling.

Bij VaVaVonne.nl kun je terecht voor voor familiefoto’s, zakelijke portretten, portfolioshoots, workshops, newborn- en babyfoto’s, kinderfoto’s en zwangerschapsfoto’s. Yvonne geeft je aandacht, tijd, oog voor detail en unieke sets, speciaal toegespitst op jouw smaak, stijl en voorkeuren.

Elke shoot wordt zo uniek en bezorgt je een tastbare herinnering voor altijd.VaVaVonne.nl beschikt over een ruime en kindvriendelijke studio van 110m² op de begane grond, met alle nodige faciliteiten voor groot en klein. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Studio VaVaVonne is gelegen in Vught en ligt op een steenworp afstand van het station, uitvalswegen naar Den Bosch en Eindhoven (A2).

Meer informatie vind je op de website: www.vavavonne.nl.

Back to top