You are here: Home - Nieuws - Save The Date kaart met ballon

Blog

In Amerika en andere landen is het al langer een trend om voor je bruiloft een Save The Date kaart te versturen. Dit is een kaart met jullie trouwdatum erop , zodat jullie gasten rekening kunnen houden om deze datum in hun agenda vrij te houden.

Ga je b.v. in de zomer trouwen dan kan het zomaar zijn dat als je geen kaartje van tevoren hebt gestuurd dat jullie gasten al een vakantie hebben geboekt. En misschien zijn dit wel net de gasten die je zo graag op jullie bruiloft had willen hebben. Met een Save The Date kaart is de kans kleiner dat er iemand die datum niet kan, omdat je deze ruim van te voren verstuurd.

Om jullie gasten op een leuke manier op de hoogte te brengen van jullie trouwdag kan ik jullie nu ook de Save The Date kaart met ballon aanbieden. Deze kaart ( formaat 10 x 15 cm ) bevat de volgende tekst  “Blaas mij op “. Op de kaart zit een ballon bevestigd met daarop tekst die aanpasbaar is met jullie naam en datum.  Als voorbeeld ontwerp heb ik nu gekozen voor een fel roze ballon met witte tekst opdruk. Maar het is mogelijk om de ballon in jullie gewenste kleur te laten bedrukken.

Mocht je een ander ontwerp of tekstopdruk op de ballon of kaart willen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast is de ballon ook los te bestellen zonder de kaart. Zo kun je de ballon ook laten maken voor andere gelegenheden zoals een verjaardag, examenfeest of geboorte.

Studio 82 maakt graag een ontwerp voor je. Neem contact op voor de mogelijkheden via nadine@studio82.nl of 013-8505523 / 06-24914326.

Leave a Reply

*

Leave a Reply

Back to top