You are here: Home - Nieuws - Spread the word met een deurhanger

Blog

Spread the word met een deurhanger

Afgelopen week ben ik druk in de weer geweest om adressen te verzamelen en contact te leggen met mensen waar ik eventueel mijn deurhanger/flyer mag neerleggen of mee laten sturen. De reden dat ik deze flyer heb gemaakt is om meer naamsbekendheid te krijgen voor mijn nieuwe website en dan specifiek op het gebied van geboortekaarten, omdat ik in trouwland al een betere naamsbekendheid heb opgebouwd.

Nu heb ik al heel veel enthousiaste reacties gekregen van verloskundige praktijken, maar ik ben natuurlijk ook op zoek naar andere bedrijven/mensen die interesse hebben om de deurhanger flyer te verspreiden. De flyer die ik gemaakt heb is geen standaard flyer, maar een bruikbare flyer die de ouders van het pasgeboren kindje aan hun slaapkamerdeur kunnen hangen.

Wil je zelf ook wat deurhangers ontvangen om te verspreiden onder zwangere vrouwen neem dan contact op met mij via nadine@studio82.nl

Leave a Reply

*

Leave a Reply

Back to top