You are here: Home - Nieuws - Het verhaal achter Studio 82

Blog

Het verhaal achter Studio 82

Al jaren zou ik graag een shop willen met daarin producten die echt van mij zijn en waar mensen blij van worden als ze ze aanschaffen.

Ik ben blij dat ik nu eindelijk zover ben dat ik de stap durf te nemen om nieuwe dingen te ondernemen. Jarenlang durfde ik niet de stap te nemen om er vol voor te gaan, bang omafgewezen te worden of om te falen. Na veel gesprekken met lieve familie en vrienden is het mij gelukt om deze angst te overwinnen en vol voor Studio 82 te gaan en daarnaast ben ik zelfs bezig om een nieuwe shop met o.a. mijn ontwerpen op kindershirts en later eventueel ook op dames en heren shirts. Maar laat ik niet te hard van stapel lopen.

Ik ga een gat in de lucht springen van blijdschap als mijn nieuwe plannen slagen en ik met mijn passie door mag blijven gaan zoals ik het afgelopen jaar heb mogen doen.

De producten die ik in de shop van Studio 82 ga verkopen zijn o.a. postcards, posters, kraftzakken, sluitstickers en meer.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar mijn nieuwe plannen voor de shop met kindershirts hou dan de volgende sites in de gaten:

pinterest:  http://www.pinterest.com/nadinesilvin/

twitter: https://twitter.com/studio82nl

Instragram: studio82nl

Facebook:  https://www.facebook.com/studio82nl

 

Leave a Reply

*

Leave a Reply

Back to top