You are here: Home - Nieuws - Geboortekaartjes Tips

Blog

Geboortekaartjes Tips

Wat is er nu leuker dan alle mensen die belangrijk zijn in jullie leven laten weten dat jullie kindje is geboren. En dat wil je natuurlijk op een zo’n originele manier doen met een kaart die helemaal bij jullie past.

Tijdens de zwangerschap hebben jullie het druk met alles uitzoeken voor de baby. De kinderkamer, kleding, hoe gaan we het kindje noemen en nog veel meer om op te noemen.
Het is ook niet niks wat er gaat gebeuren en zeker niet als dit jullie eerste kindje is.

Daarom wil ik jullie een beetje helpen met wat tips voor de kaart.

  • Heb je al een ontwerp in gedachte? Weet je totaal nog niet wat je wilt.Op de site van Pinterest kun je heel veel inspiratie op doen. En je kan natuurlijk ook naar de kaartjes op de site kijken en daar je eigen idee op los laten.
  • Weet je al of het een jongen of meisje gaat worden of niet? Zo niet geen probleem dan kan er een meisjes en jongens versie van de kaart gemaakt worden.
  •  Zoek alvast alle adressen op van familie en vrienden en tel het aantal kaarten da jullie nodig hebben.
  • Wil je de kaarten gelijk

    kunnen versturen als het kindje geboren is. Vraag dan per mail of de enveloppen eerder verstuurd worden. Het is mooi om de kaarten met een fineliner of dunne marker stift zelf te schrijven voor een persoonlijke tintje. Het is in overleg ook mogelijk om de enveloppen te laten bedrukken.

  • Hou er rekening mee met het bestellen van de kaarten dat je kindje ook wel eens eerder kan komen dan de uitgerekende datum.

 

Tenslotte is het belangrijkste geniet van de zwangerschap, want voor je het weet is die kleine geboren.

Leave a Reply

*

Leave a Reply

Back to top